Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, το Σάββατο, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή τόσο την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» όσο και το «Felicita» που μόλις ανέβηκε στο θέατρο Αλκυονίς. Όταν όμως η παρουσιάστρια… πήγε την συζήτηση στην προσωπική ζωή της καλεσμένης της, η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε με ευγένεια την ενόχλησή της.

«Κάτι με τσιγκλάει γιατί είδα μια φωτογραφία από την πρεμιέρα σας και σε είδα ερωτευμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου για να σπεύσει να τονίσει, με χαμόγελο, η Μυρτώ Αλικάκη πως «ωραία, όπως το είπες αυτό, πέρνα σε κάτι άλλο».

Μ.Μ.: Θα συνεχίσω. Γιατί είδα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι

Μ.Α.: Α, θα συνεχίσεις αυτό; Α, όχι το προηγούμενο.

Μ.Μ.: Ναι και θα σου πω ότι μου είπαν ότι μετά φύγατε με το μηχανάκι και εκείνος ήταν από πίσω και φιληθήκατε στα φανάρια.

Μ.Α.: ΟΚ, χαίρομαι που στο είπαν. Τι να πω; Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

Μ.Μ.: Χαίρεσαι που το ζεις;

«Κοίταξε, να σου πω κάτι. Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή γιατί την θεωρώ προσωπική οπότε το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά και τέλος» τόνισε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η Μυρτώ Αλικάκη για να συνεχιστεί η κουβέντα με την Μαρία Μπακοδήμου επί των επαγγελματικών της πλάνων.