Με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη να αναβιώνει στον Άρειο Πάγο, καθώς οι κατηγορούμενοι ζητούν την αναίρεση της απόφασης που τους έχει δοθεί από το δικαστήριο, η εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με τον 26χρονο Ροδίτη που έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή στον θάνατό της. Η εκπομπή αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος μιλά δημόσια, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι αθώος.

Στο αποκλειστικό ηχητικό απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ακούγεται ο 26χρονος Ροδίτης να προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που του αναλογούν στο φριχτό έγκλημα που είχε ως αποτέλεσμα το να χαθεί η ζωή της Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος αναφέρει πως «δεν έκανε κάτι», στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ροδίτης δήλωσε:

«Μακάρι να είχα πάρει εγώ τη θέση της. Δεν έκανα τίποτα εγώ, απλώς είχα το σπίτι και το μέσο. Δεν έφταιγα, δεν έκανα κάτι. Έπρεπε να είχα πάρει τη θέση της, εγώ έκλαιγα τότε».

Προσπαθούν να «σπάσουν» τα ισόβια οι κατηογορούμενοι

Οι δυο καταδικασμένοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο, ασκώντας αναιρέσεις, οι οποίες θα εκδικαστούν ενώπιον του ΣΤ’ Ποινικού Τμήματος, με σκοπό να μειώσουν την ποινή τους. Ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του, αλβανικής καταγωγής, έχουν κριθεί ένοχοι, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και καταδικαστεί σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως παραβιάστηκε η αρχή της δίκαιης δίκης και του τεκμηρίου αθωότητας με αφορμή την ανάγνωση στο δικαστήριο επικριτικών δημοσιευμάτων σε βάρος τους.