Υλικά

  • 10 αυγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. σ. κέτσαπ
  • Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.
Βήμα 3
Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.