Υλικά

  • 8 φέτες σκορδόψωμο
  • 4 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
  • 16 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).
Βήμα 3
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.