Υλικά

  • 250 γρ. ζυμαρικά
  • 110 γρ. τσορίθο, ψιλοκομμένο
  • 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κ. σ. λάδι
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. πιπέρι
  • 3 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε το τσορίθο μέχρι να γίνει ελαφρώς τραγανό. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να χάσει τα υγρά του.
Βήμα 3
Προσθέστε τον κιμά, αλάτι και πιπέρι, και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει μια καφετί απόχρωση.
Βήμα 4
Ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας και αφήστε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 5
Προσθέστε τα ζυμαρικά, την παρμεζάνα και τον βασιλικό, ανακατεύοντας μέχρι να επικαλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.