Υλικά

  • 450 γρ. πένες
  • 1 1/2 κ. σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 420 γρ. πουρέ κολοκύθας
  • 380 ml γάλα καρύδας
  • 3/4 κ. γλ. πάπρικα
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, λιώστε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα ή δύο λεπτά.
Βήμα 3
Ανακατέψτε τον πουρέ κολοκύθας, το γάλα καρύδας, την πάπρικα και το αλάτι. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράστε για 5 έως 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 4
Σουρώστε και ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα κρέμας κολοκύθας.
Βήμα 5
Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.