Υλικά

  • 2 μεγάλα αβγά
  • 1 1/4 φλ. τσαγιού άλειμμα πραλίνας φουντουκιού (όπως για παράδειγμα νουτέλα)
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Χτυπήστε τα αβγά στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέστε το άλειμμα πραλίνας φουντουκιού.
  3. Συνεχίστε το χτύπημα και προσθέστε σιγά σιγά το αλεύρι και το αλάτι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 25- 30 λεπτά.
  5. Αφήστε να κρυώσει και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια.