Υλικά

  • 250 γρ. μπισκότα
  • 1 φλ. τσαγιού​ ​ζάχαρη άχνη
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 5 κ. σ.​ ​κονιάκ
  • 5 κ. σ.​ ​​σκόνη κακάο
  • 100 γρ. καρύδια
  • Κακάο για πασπάλισμα

​Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και αποσύρετε από τη φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Τρίψτε τα μπισκότα και τα καρύδια και προσθέστε τα στο μείγμα.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Βήμα 5
Αφήστε λίγο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο και εν συνεχεία απλώστε το σε μία λαδόκολλα.
Βήμα 6
Τυλίξτε το σε σχήμα κορμού και τοποθετήστε στην κατάψυξη.
Βήμα 7
Πριν σερβίρετε πασπαλίστε με λίγο κακάο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.