Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού καρπούζι κομμένο σε κύβους
  • 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κύβους (αντί για δύο κόκκινες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κόκκινη και μία κίτρινη)
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι ρυζιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. σος τσίλι με σκόρδο
  • 2 κ. γλ. μέλι
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Αφού κόψετε το καρπούζι και τις ντομάτες τοποθετήστε τα πάνω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα υγρά τους.
  2. Μόλις στραγγίξουν καλά μεταφέρετέ τα σε ένα μπολ.
  3. Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη σος τσίλι- σκόρδου και το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Περιχύστε με της σος ξυδιού το καρπούζι και τις ντομάτες, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε προσεκτικά.
  5. Γαρνίρετε με τον φρεσκοκομμένο βασιλικό.