Υλικά

  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 22%
  • 1 χούφτα κεράσια
  • 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα κεράσι

Εκτέλεση

  1. Στο μπολ του μίξερ ρίχνετε το γιαούρτι, την άχνη και την κρέμα και χτυπάτε καλά για 5 λεπτά.
  2. Κατόπιν, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια με μία φουρκέτα. Μετά τα ψιλοκόβετε στο μούλτι, τα ανακατεύετε με τη μαρμελάδα και τα προσθέτετε στο μείγμα του παγωτού.
  3. Ανακατεύετε λίγο ακόμα και μετά αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη
  4. Για τις επόμενες 3 ώρες το βγάζετε ανά μισάωρο και το χτυπάτε ελαφρά (6 φορές συνολικά), για να παγώσει ομοιόμορφα.