Υλικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες κασέρι
  • 5 φέτες ζαμπόν
  • 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Βήμα 2
Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος τις φέτες ντομάτα και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Βήμα 4
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.