Υλικά

Εκτέλεση

  1. Αφαιρέστε την κόρα από τις φέτες του ψωμιού.
  2. Κόψτε την κόρα από το ψωμί και τοποθετήστε μια φέτα ψωμί σε ξύλο κοπής. Ανοίγουμε με τον πλάστη μέχρι να γίνει πολύ επίπεδη. Απλώστε με ένα κουτάλι την πραλίνα φουντουκιού κατά μήκος κάθε φέτας και τυλίξτε σφικτά σε ρολά.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αυγό με το γάλα και σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη με την κανέλα. Ρίχνετε τα ρολά ψωμιού μέσα στο μείγμα αυγού.
  4. Ζεσταίνετε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και μαγειρεύετε τα ρολά τοστ και από δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Τέλος ρολάρετε τα ρολά ψωμιού στο μείγμα κανέλας και σερβίρετε.