Υλικά
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι, ή κάποιο άλλο λευκό τυρί της αρεσκείας σας
- 300 γρ. γάλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το αλεύρι, το γάλα και τη φέτα σε ένα μπολ.
- Ανακατέψτε με μια μαρίζ μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Βουτυρώστε ελαφρώς μια φόρμα για μάφιν και ρίξτε το μείγμα μέχρι το μισό της κάθε θήκης.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μια μισή ώρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Αφήστε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε.