Υλικά

  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι, ή κάποιο άλλο λευκό τυρί της αρεσκείας σας
  • 300 γρ. γάλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το αλεύρι, το γάλα και τη φέτα σε ένα μπολ.
  3. Ανακατέψτε με μια μαρίζ μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Βουτυρώστε ελαφρώς μια φόρμα για μάφιν και ρίξτε το μείγμα μέχρι το μισό της κάθε θήκης.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μια μισή ώρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  6. Αφήστε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε.