3
σχόλια
 1. avatar 1+1

  Και αλλο ομολογο.??
  Ξερει μήπως κανένα εθνίκι ή εστω και φιλελές, να μας πεί πόσο ειναι συνολικά οι υποχρεωσεις της χώρας μας εναντι των δανειστών μας σε δανεια και σε ομολογα με την εγγυση του Ελληνικου δημοσίου..-??
  Γιατί κάποιοι κακοηθεις διαδιδουν οτι συνολικα χρωσταμε περί το 1 Τρισεκ. + 145 δις€υρώ..!!
  Ειναι δυνατό ? Μαλιστα λενε οτι το ενα τρισεκ€ ειναι 1000 δις ευρω.και το ενα δις ευρω ειναι 1000 εκατ ευρώ και το ενα εκατομμ. ευρώ ειναι 341 εκατομμ. δραχμες και τα ερωτήματα—quiz γιά σημερα προς τα αγαπητά εθνικια ειναι:: α) ποσες δραχμουλες απ´αυτες που ειχαμε αντιστοιχουν το 1 τρισεκ + 145 εκατ ευρώ ,αν μπορει καποιος να μας το γραψει αριθμητικώς (εαν επαρκουν βεβαίως οι 1500 χαρακτηρες του μπιστ ανα σχόλιο) και β) Το ποιοί και πότε και πόσο αντιστοιχεί στον καθε ´Ελληνα για να πληρώνει.!!

  1. avatar Αντωνης Ν.

   Φίλε βαζεις δυσκολα.. Προσπαθησα να βρω αριθμητικα το ποσες δραχμες ειναι το ποσό που ανεφερες ,αλλά μπερδευτικα με τα μηδενικά και δεν εβγαλα ακρη..
   Τωρα για το πόσο αντιστοιχεί στον καθε ενα Ελληνα απο τα 9 εκατ που ειμαστε περιπου για να πληρωσει, προκειμενου νά εξωφληθουν τα χρεη της χώρας ,εάν βέβαια ειναι οσα ανεφερες ,τοτε θα πρεπει να πληρωθουν καπου 330.000 ευρω ανα ατομο και πιστευω οτι δεν κάνω λαθος.. !

   1. avatar @αντωνης

    Τωρα Αντωνάκη περιμενε να κόψω μια επιταγή για το ποσο που ειπες και να πας αμέσως να την δωσεις στον πρωθυπουργό μας τον λεβέντη μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει