Μοσκοβισί: Κοινό συμφέρον Ελλάδας-Ευρωζώνης να εκταμιευθεί το 1 δισ.

«Θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι δράσεις»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:46
27/02/2019
Μοσκοβισί: Κοινό συμφέρον Ελλάδας-Ευρωζώνης να εκταμιευθεί το 1 δισ.
1
loading

Την άποψη ότι είναι προς το «κοινό συμφέρον» της Ελλάδας και της Ευρωζώνης να υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στις 11 Μαρτίου, τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι δράσεις. Το Eurogroup θα κρίνει εάν συμβαίνει αυτό και πιστεύω πως είναι προς όφελος της Ελλάδας να εκταμιευθεί η δόση του ενός περίπου δισ. στις 11 Μαρτίου», σημείωσε ο Π. Μοσκοβισί.

Προσθέτοντας πως αυτό θα είναι το μήνυμά του προς τις ελληνικές αρχές κατά την επίσκεψή του αύριο στην Αθήνα. «Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί. Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες μένει αυτή η τελευταία, συνήθης διαδικασία με την Ελλάδα που θα γίνει τις επόμενες ημέρες», ανέφερε και επισήμανε πως απομένει κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για το Eurogroup της 11 Μαρτίου. «Είναι εφικτό και πιστεύω πως είναι προς το κοινό όφελος της Ελλάδας και της ευρωζώνης», είπε και αρνήθηκε να προβεί σε εικασίες για το τι θα γίνει σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό. «Έχουμε κοινό συμφέρον. Αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει η δουλειά να γινει με σοβαρότητα και ολοκληρωμένα», κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar 1 δις σιγά

    τα λεφτά, εδώ το ΠΑΣΟΚ εβαλε 21 δις στα ταμεία του από τα κρατικά κονδύλια.
    και μετά απορούμε πως η Ελλάδα έφτασε μέχρι εδώ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει