Οι νέοι διευθυντές του τεχνικού και οικονομικού τμήματος της Fraport Greece

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα από Fraport και Όμιλο Κοπελούζου


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
15:45
21/07/2016
Οι νέοι διευθυντές του τεχνικού και οικονομικού τμήματος της Fraport Greece
3
loading

Η Fraport Greece ανακοίνωσε τον διορισμό δύο διευθυντών στο εκτελεστικό συμβούλιο. Ο Μπιλ Φούλερτον αναλαμβάνει Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος (CTO) και ο Βαγγέλης Μπαλτάς αναλαμβάνει Διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος (CFO).

Οι δύο αυτοί έμπειροι επαγγελματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) Αλεξάντερ Τσινέλ στο εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρείας το οποίο είναι αρμόδιο για την επίβλεψη του επερχόμενου έργου των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

1Ο Μπιλ Φούλερτον αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Τεχνικού Τμήματος της διαχειριστικής εταιρείας Fraport Greece με έδρα την Αθήνα. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συγκοινωνιακών έργων, περιλαμβανομένων αεροδρομίων, αυτοκινητοδρόμων και γεφυρών, σιδηροδρομικών έργων, καθώς και λιμένων. Η προϋπηρεσία του στα αεροδρόμια περιλαμβάνει συνεργασίες με την Fraport και θυγατρικές εταιρείες της, στα αεροδρόμια του Περού, της Ρωσίας και της Καραϊβικής. Διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Λειτουργιών στην Lima Airport Partners, αρμόδιος για τη λειτουργία και ανάπτυξη του συνεχώς βραβευόμενου και αναπτυσσόμενου Διεθνούς Αερολιμένα Jorge Chavez. Είναι διπλωματούχος μηχανικός, ειδικός διεθνούς επιπέδου σε θέματα αεροδρομίων και μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Ο Μπιλ Φούλερτον είναι διδάκτωρ στις Πολιτικές Επιστήμες και κάτοχος πτυχίου Master Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

2Ο Βαγγέλης Μπαλτάς έχει επιλεγεί για τη θέση του Διευθυντή του Οικονομικού Τμήματος της διαχειριστικής εταιρείας Fraport Greece με έδρα την Αθήνα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από το τμήμα επενδυτικής τραπεζικής της HSBC. Από το 2007 κατέχει τη θέση του επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης του Ομίλου Κοπελούζου – με αρμοδιότητα τις επενδυτικές δραστηριότητες του Ομίλου, περιλαμβανομένης της παραχώρησης του αεροδρομίου Pulkovo στην Αγία Πετρούπολη, τη συμμετοχή του Ομίλου Κοπελούζου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και τις παραχωρήσεις των 14 Ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων. Από το 2011 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Northern Capital Gateway, της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της παραχώρησης του αεροδρομίου Pulkovo. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Boston University, καθώς και πτυχίου Master στα Χρηματοοικονομικά από το Bentley University.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Dim Kent

  E, ρε κάτι μισθάρες που θα πέφτουν!

  1. avatar Σαρακοστή

   Ρε δημητρη τα αεροδρόμια να πάνε καλά και ας πληρώνει η fraport.
   Εσένα και εμένα τι μας νοιάζει;
   Να δουλέψει ο κόσμος να κονομησει .

   1. avatar Dim Kent

    Όχι ρε συ, δεν το είπα με τέτοιο τρόπο. Απλά νοσταλγία γιατί κάποτε έπαιρνα κι εγώ μισθάρες, είχα ανάλογες θέσεις.... και τώρα μην σου πω τι έχω! 🙂
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, να πάνε καλά και τα αεροδρόμια και τα τρένα και όλα μπας και δούμε άσπρη μέρα και να δουλεύει ο κόσμος, που προς το παρόν ο ένας στους τρεις κάθεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει