Ποιες συναλλαγές δεν θα γίνονται από σήμερα στις τράπεζες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
6:35
04/08/2020
Ποιες συναλλαγές δεν θα γίνονται από σήμερα στις τράπεζες
5
loading

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού οδήγησε στη λήψη περαιτέρω μέτρων στις τράπεζες από σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, μετά την υποχρεωτική χρήση μάσκας από εργαζόμενους και καταναλωτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών οι συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

 • Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ. Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
 • Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ. Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
 • Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κλπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobilebanking ή στα ΑΤΜ. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
 • Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.

Οι καταναλωτές καλούνται να περιορίσουν τις επισκέψεις στις τράπεζες και αν αυτή κρίνεται αναγκαία να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Βγάζουν τα μάτια τους

  Μετά την απαίτηση τους για μείωση του ωραρίου στις τράπεζες (από τις 14:30 στις 14:00) και τη μείωση των τραπεζικών εργασιών στα καταστήματα... Ας μην παραπονούνται οι τραπεζικοί υπάλληλοι για μαζικές απολύσεις.
  Αφού δεν θα έχουν πια αντικείμενο εργασίας.

 2. avatar Φυλακή στους Παραγκάρχες

  Αφού μειώνουν τις συναλλαγές και την εξυπηρέτηση θα επρεπε να δίνουν και πολύ καλύτερα επιτόκια καταθέσεων και πολλές άλλες ευκολίες. Αντί γι αυτό χρεώνουν κάθε συναλλαγή με κάρτα αλλά και καθετί άλλο. Βέβαια με τα δις ευρώ που τους χάρισε το ελληνικό κράτος πολλαπλές φορές δεν βγαίνουν

 3. avatar ΣΠΥΡΟΣΦ1

  ας τις κλεισουνε τοτε ουτως η αλλως δεν προσφερουν τιποτα οι τραπεζες

 4. avatar Κάποιες τραπεζες

  με έξυπνα τεχνάσματα αποτρεπουν τους πολίτες να κάνουν ενημέρωση από ΑΤΜ για να κάνεις e-banking το οποίο πληρώνεις εφάπαξ στην αρχή . Θα γίνει κάποια ρύθμιση του θέματος από τους υπευθυνους ή θα σφυρίζουν κλεφτικα

 5. avatar Ο χαζος

  λαος σαν προβατο κανει οτι θελουν οι τραπεζες.μπεεεεεε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει