Πώς θα αντιδρούσατε αν ο βασιλιάς των πτηνών έμπαινε ξαφνικά στο αμάξι σας την ώρα που οδηγούσατε για να ζητήσει βοήθεια; Μπροστά σε αυτό το δίλημμα βρέθηκε ένας YouTuber και Vlogger όταν τραβούσε το τελευταίο βίντεο την ώρα που οδηγούσε και στο κάθισμα του συνοδηγού προσγειώθηκε ένας αετός.

Ο Renante Balbuena εμφανίζεται για πρώτη φορά στο αυτοκίνητό του, να λέει στους θεατές για τις φιλοδοξίες του για το vlogging και πώς ελπίζει να γίνει επιτυχημένος. Ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές στο Ριζάλ των Φιλιππινών και ήλπιζε απλώς να απαθανατίσει μερικά από τα όμορφα τοπία γύρω του για το κανάλι του στο YouTube.

Λίγο αφότου άρχισε να οδηγεί, ένα τραυματισμένο πουλί πέταξε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στην πλευρά του συνοδηγού, φρικάροντάς τον.

Το τραυματισμένο πουλί ζήτησε βοήθεια και ο άνδρας ανταποκρίθηκε

«Είχα στήσει την κάμερα GoPro μέσα στο αμάξι μου και άρχισα να περιγράφω τις διακοπές μου, όταν από το πουθενά ένα πουλί μπήκε από το παράθυρο» λέει ο άντρας, σύμφωνα με το SWNS. «Για μερικά δευτερόλεπτα ήμουν σοκαρισμένος, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι ο αετός δεν πρόκειται να με πειράξει. Προσπαθούσα απλά να καταλάβω γιατί ένα πουλί να πετάξει μέσα στο αμάξι μου» συνέχισε ο 33χρονος.

Σύντομα ο Balbuena ανακάλυψε ότι το πουλί είχε ένα τραυματισμένο αριστερό φτερό, του έλειπαν μερικά φτερά ενώ είχε αρχίσει να αιμορραγεί στο κάθισμα. «Έκλεισα το παράθυρο, για να μην τραυματιστεί περισσότερο και άρπαξα μια πετσέτα που είχα στο πίσω κάθισμά μου για να τον τυλίξω», είπε ο 33χρονος.

Αποδείχθηκε, ότι το πουλί πέταξε στο σωστό αυτοκίνητο καθώς ο ξάδερφος του YouTuber είναι κτηνίατρος. «Ο ξάδερφός μου συνταγογράφησε κάποιο φάρμακο ενώ εγώ καθάρισα την πληγή και προσπαθούσα να τον ταΐσω», είπε.

Λίγες μέρες αργότερα, η υγεία του αετού είχε βελτιωθεί και το πουλί επέστρεψε κανονικά στη φύση.

«Έμαθα στο Διαδίκτυο ότι ήταν ένας αετός των ερπετών των Φιλιππίνων, που είναι είδος υπό εξαφάνιση και πρέπει να είναι στην άγρια ​​φύση», είπε ο Balbuena. Έπειτα από τέσσερις μέρες το άγριο αρπακτικό ήταν έτοιμο να ελευθερωθεί ξανά στη φύση. «Όταν τον άφησα, του είπα: τώρα έχεις θεραπευτεί, πέτα ψηλά, φίλε μου. Ο Θεός σε έστειλε σε μένα και θα μπορούσες να είσαι το τζίνι μου. Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να γίνω επιτυχημένος» θυμάται ο 33χρονος για την μοναδική εμπειρία του.