Εμπνευστείτε από τη φύση, το περιβάλλον, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών και τις χάρτινες συσκευασίες και σχεδιάστε μαζί με τα παιδιά σας μια ζωγραφιά αφιερωμένη στα δάση του πλανήτη!

Ο μεγάλος δημιουργικός διαγωνισμός της Tetra Pak ξεκίνησε!

Τι πρέπει να κάνετε;

Μπείτε στο www.packgrowsback.com/el, δείτε το animated video για να αντλήσετε έμπνευση και αφήστε το παιδί σας να ζωγραφίσει.

Στείλτε τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 31 Ιουλίου, μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα της Tetra Pak® στο facebook και μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε.

Τα δώρα;

Φυσικά στο πνεύμα του διαγωνισμού, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε με όλη την οικογένεια για ένα διήμερο στη λίμνη Λάδωνα για canoe kayak & rafting, να επισκεφθούμε το Αττικό Ζωολογικού Πάρκο με τα παιδιά μας ή να υιοθετήσουμε το αγαπημένο μας ζώο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο δημιουργικός διαγωνισμός της Tetra Pak αποτελεί μέρος της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της εταιρείας «Ανανεώσιμη Συσκευασία από τη Φύση της», που έχει στόχο να ενημερώσει τους καταναλωτές, μέσα από διαδραστικά και δημιουργικά υλικά, για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών και τη σημασία τους για την προστασία και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Δείτε όλη την ιστορία στο: www.packgrowsback.com/el