Ο Τόνυ Δημητρίου επιστρέφει στη θεατρική σκηνή, όχι μόνο ως πρωταγωνιστής, αλλά και ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος. «Εκ του πατρός γεννηθέντα» είναι το νέο έργο που υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός και δεν είναι αυτό που νομίζετε, σε περίπτωση που κάνετε συνειρμούς με τον στίχο από το Σύμβολο της Πίστεως.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ανατρεπτική μαύρη κωμωδία που θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με τον Τόνυ Δημητρίου και τον Γιάννη Φραγκίσκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για το έργο

Λένε ότι τα ζευγάρια φαίνονται στον χωρισμό, οι φίλοι στα δύσκολα και τα αδέλφια στην κληρονομιά!! Δυο αδέλφια λοιπόν από διαφορετικές μητέρες, συναντιούνται για να βάλουν σε τάξη τα περιουσιακά τους.

Βασανίζονται και οι δυο από τους δαίμονες τους. Ο ένας από την γυναίκα του και τις οικογενειακές – τραπεζικές υποχρεώσεις και ο άλλος υποφέρει από σύνδρομο Τουρέτ, που του δυσκολεύει την καθημερινότητα, δημιουργεί θέματα με τους μαθητές του (καθότι δάσκαλος), αλλά πρέπει να αντιμετωπίζει καθημερινά και τον άρρωστο, δύστροπο πατέρα τους!!

Ταυτότητα παράστασης

Συντελεστές:
Κείμενο: Τόνυ Δημητρίου 
Σκηνοθεσία: Τόνυ Δημητρίου, Στεφανία Γκουρνέλου 
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Νικολούζος
Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξης Δημητρίου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Άννα Χατζηελιά
Παίζουν οι: Τόνυ Δημητρίου, Γιάννης Φραγκίσκος

Ημέρες παραστάσεων:
Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου
Παρασκευή: 21:30
Σάββατο: 19:00

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 12 ευρώ
Προπώληση 8 ευρώ
Άνεργοι, ΑμεΑ, φαντάροι, μαθητές 5 ευρώ
Διάρκεια: 70 λεπτά

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103428650