Από τη μέρα που πρωτοάνοιξε το 2012 στο κέντρο της Αθήνας το Zaf έκανε τη διαφορά στην πιάτσα της Αγίας Ειρήνης με το χαλαρό, οικείο του attitude, τις φοβερές μουσικές και την προσεγμένη διακόσμηση.

Κάποιοι λένε ότι το όνομά του αποτελεί ακροστιχίδα των λέξεων Ζωή-Αγάπη-Φιλία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι προέρχεται από τον Ζαφείρη, έναν παλιό συμμαθητή που ήταν πάντα μες την καλή χαρά και μοίραζε απλόχερα θετική ενέργεια σε όλους γύρω του.

Και οι δύο εικασίες ταιριάζουν γάντι στο ανήσυχο πνεύμα του Zaf, που τα τελευταία 7 χρόνια έχει λανσάρει 18 διαφορετικά μενού για breakfast και brunch, αλλά και 20 υπέροχες cocktail lists.

Επιπλέον, έχει διοργανώσει περισσότερα από 500 events με αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και DJs και άλλα τόσα πάρτι με κεφάτους καλεσμένους, δυνατές μουσικές επιλογές και ανέμελη διάθεση.

Κάθε νύχτα εδώ κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα, η πιο ξεχωριστή είναι η Πέμπτη, με τις live εμφανίσεις από αγαπημένους μουσικούς, όπως η Πένυ Σκάρου και ο Γιώργος Ματσιούλας με την μπάντα του, να παίζουν από jazz-funk μέχρι rock.

Αλλά και τα πρωινά δεν πάνε πίσω, αφού αποτελεί δημοφιλή επιλογή για την απαραίτητη δόση καφεΐνης για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην ημέρα μας.

Το hot spot της Αγίας Ειρήνης προσελκύει τα πλήθη τόσο για after work cocktails όσο και για επικές «γουρουνιές» με λαχταριστά burgers ή πεντανόστιμες ποικιλίες, άφθονο καλό κρασί και παγωμένη μπύρα.

Έχοντας ως motto το «All we have is now», το πιο in bar της Αθήνας μας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Μαΐου σε ένα ανεπανάληπτο all star party για τα έβδομα γενέθλιά του.

Κορυφαίοι DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης, όπως οι Christo Ζ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Aris Kokou, Μαρία Παπιδάκη, Άννα Αναστασίου, Γιάννης Ντάρδης, Κώστας Ζήκος, Ραφαέλλα Ράλλη, Στέφανος Τσιτσόπουλος, Τάσος Λαμπράκης, Μιρέλλα Κ., Christo K, Steve Tsama, DJ Orpheus, FunkReactor, Tom Furner και Pascal, θα αναλάβουν τα ηνία στα decks για να δώσουν το ρυθμό σε ένα ξέφρενο πάρτι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00 και αναμένεται να κρατήσει έως το ξημέρωμα!

Το highlight του μεγαλύτερου πάρτι της χρονιάς θα είναι η εμφάνιση του super star DJ Kevin Yost σε ένα deep house set που θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να χορέψουμε μέχρι το πρωί! 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8