Ο «πολύς» James Bond έγινε πριν λίγο καιρό 50 χρονών. Πώς τα πάει όμως στον αισθηματικό τομέα σε σχέση με τον μέσο πενηντάρη;

Η πολυαναμενόμενη 23η ταινία του James Bond, το «Skyfall», σηματοδότησε ταυτόχρονα και τα 50 χρόνια κινηματογραφικής δράσης του πράκτορα, από κείνη τη μαγική στιγμή του Οκτωβρίου του 1962, οπότε και κυκλοφόρησε η πρώτη περιπέτειά του, το «Dr. No».

Ο πενηντάρης πλέον Bond μπορεί να περηφανεύεται για πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο απαράμιλλος τρόπος του με τις γυναίκες.

Οι κατακτήσεις του πολλές και γνωστές, πόσο πιο πολλές όμως από τον καθημερινό πενηντάρη;

Το «Health Survey for England» βρήκε πρόσφατα ότι ο μέσος άντρας ηλικίας 50 ετών μοστράρει 9,3 σεξουαλικές συντρόφους στη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, ο James έχει συνευρεθεί ερωτικά με 46 γυναίκες, ενώ αν προσθέσουμε και τις γυναίκες με τις οποίες διατήρησε «χαλαρές» επαφές (φιλιά, ας πούμε), ο συνολικός αριθμός εκτοξεύεται στις 52.

Κι αυτά τα εκκωφαντικά νούμερα στις 20 πρώτες ταινίες της θρυλικής σειράς, μέχρι και το «Die Another Day» του 2002! Κοντολογίς, η πλέον διάσημη κινηματογραφική ενσάρκωση του κατασκόπου «σκόραρε» στη ζωή του 5 φορές πιο πολύ από τον μέσο άντρα.

Να τι μπορεί να κάνει η βρετανική προφορά, τα στιλάτα ρούχα και η Aston Martin στην ερωτική ζωή κάποιου (έστω και φανταστικού χαρακτήρα)…