Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, το αγόρι που γνωρίσαμε το 2001 μέσα από την ταινία «Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος», όπου πρωταγωνιστούσε σε ηλικία μόλις 12 ετών, έχει μεγαλώσει και δεν θυμίζει σε τίποτα τον κάποτε μικρό μάγο. Ο 34χρονος πλέον σταρ πρωταγωνιστεί στη σειρά Miracle Workers.

Η σειρά Miracle Workers που έκλεισε την 4η σεζόν της τη Δευτέρα, είχε μια σκηνή, η οποία άφησε τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Σε αυτή, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ προβαίνει σε μια τολμηρή κίνηση, κατά την οποία σκίζει την μπλούζα του και, προς έκπληξη όλων, φανερώνει το καλλίγραμμο σώμα του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του.

Ο 34χρονος πρωταγωνιστής του «Harry Potter» έσκισε το πουκάμισό του με γυμνά χέρια για να αποκαλύψει τους κοιλιακούς του σε μια δραματική σκηνή από το επεισόδιο «End Times» της σειράς του TBS. Στη συνέχεια, έβγαλε το παντελόνι του και έδειξε τις ογκώδεις γάμπες του και τους μηρούς του, ενώ φορούσε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, πριν αρχίσει να ουρλιάζει σε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Οι τηλεθεατές κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρεται στο pagesix.com, με ξεκαρδιστικές αντιδράσεις για σωματική διάπλαση του Ράντκλιφ. «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο του σώματος», αστειεύτηκε ένα άτομο. «Βλέπετε αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις από το Quidditch (ένα ομαδικό άθλημα) στα βάρη», συμπλήρωσε ένας άλλος θαυμαστής.

«Έχει το ίδιο κεφάλι αλλά στο σώμα ενός ενήλικα», έγραψε ένας τέταρτος.

Δείτε τη σκηνή: