Ένα ακόμα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έρχεται στην Αθήνα το 2024. Το αγαπημένο συγκρότημα μικρών και μεγάλων, οι Coldplay, έρχονται στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου το 2024.

Οι Coldplay είναι ένα βρετανικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Λονδίνο το 1997. Αποτελούνται από τον τραγουδιστή και πιανίστα Κρις Μάρτιν, τον κιθαρίστα Τζόνι Μπάκλαντ, τον μπασίστα Γκάι Μπέριμαν, τον ντράμερ Γουίλ Τσάμπιον και τον δημιουργικό διευθυντή Φιλ Χάρβεϊ.

Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες τους, συγκαταλέγονται τα τραγούδια Sky full of Stars, Clocks, Fix you.

Τα φαντασμαγορικά σόου τους πέρασαν φέτος από διάφορες χώρες της Ευρώπης και με τα τραγούδια τους συνεπήραν το κοινό. Τώρα, έρχονται να γεμίσουν με χρώμα το ΟΑΚΑ και να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους θεατές.

Οι νέες ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας για το 2024 ανακοινώθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, με πρώτο σταθμό τη χώρα μας. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου. Όσοι θέλουν να λάβουν τα εισιτήριά τους, θα πρέπει να επισκεφθούν το site coldplay.com και να κάνουν εγγραφή, ώστε να τους δοθεί ένας μοναδικός κωδικός. Με αυτόν θα μπορούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο φαντασμαγορικό σόου.

Στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους, το συγκρότημα έχει συμπεριλάβει διάφορες πόλεις από όλε τις χώρες της Ευρώπης, όπως το Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Ρώμη, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις φετινές συναυλίες των Coldplay, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει στις 8 Ιουνίου του 2024:

@.hadid_

Coldplay – A Sky Full of Stars

♬ A Sky Full of Stars – Coldplay