Η Πάμελα Άντερσον οδεύει προς το Μπρόντγουεϊ. Η 54χρονη ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ στο μιούζικαλ «Chicago» την άνοιξη, σύμφωνα με το Variety. Η Πάμελα Άντερσον θα υποδυθεί τη Ρόξι Χαρτ σε αναβίωση του «Chicago» στο Ambassador Theatre, στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός θα συμμετάσχει στην παράσταση για οκτώ εβδομάδες από τις 12 Απριλίου έως τις 5 Ιουνίου.

Το μιούζικαλ «Chicago» σε μουσική Τζον Κάντερ, στίχους Φρεντ Εμπ και κείμενα των Εμπ και Μπομπ Φόσι έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ το 1975 με τη Γκουέν Βέρντον ως Ρόξι. Η Αν Ρέινκινγκ στον ίδιο ρόλο εμφανίστηκε στην παράσταση του 1996. «Ήμουν πάντα φανατική θαυμάστρια του έργου του Μπομπ Φόσι και της Γκουέν Βέρντον. Και της Αν Ρέινκινγκ επίσης» είπε η Πάμελα Άντερσον σε δήλωσή της. «Το να υποδύεσαι τη Ρόξι Χαρτ είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε» τόνισε.

Η ηθοποιός γνωστή για τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές «Baywatch», «Home Improvement» και «V.I.P.» τόνισε ότι ο ρόλος της Ρόξι Χαρτ είναι μία γλυκιά απόδραση για εκείνη.