Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της οικογένειας οινοποιών Γεωργιάδη, η νέα εταιρία Georgiadis Canteen προσφέρει εκλεκτά προϊόντα οίνου κι αποσταγμάτων. 

Το όνομα της εταιρίας είναι εμπνευσμένο από τις παλιές γαλλικές καντίνες, ενώ η φιλοσοφία των προϊόντων επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των εξαιρετικών πρώτων υλών που προσφέρει η ελληνική γη. Η βασική σειρά οίνων της εταιρίας ονομάζεται «Τζούλια Γεωργιάδη», ένα όνομα – σταθμός στην ιστορία της οικογένειας. Μητέρα του Αντώνη Γεωργιάδη, του δημιουργού της Georgiadis Canteen, αλλά και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για την εταιρία, η Τζούλια Γεωργιάδη κοσμεί με τη φιγούρα της τους έξι τύπους κρασιού σε δύο συσκευασίες των 500ml και 187ml.  

Η Georgiadis Canteen προσφέρει ακόμα το Κουτί της Πανδώρας, ασκό σε 4 συσκευασίες και 6 γεύσεις, τη σειρά των 750ml Μαρμαρωμένος Βασιλιάς και Rosa Regina και την premium ρετσίνα Vosporos Canteen σε συσκευασίες των 750ml και 1500ml (magnum). 

Η Georgiadis Canteen διαθέτει επίσης αποστάγματα: Ούζο Ρεμπίκο και Τσίπουρο Χίου Ψυχής, Λικέρ Μαστίχα Χίου Ψυχής, παλαιωμένο βιολογικό απόσταγμα σταφυλής Abelon και βιολογικό απόσταγμα σταφυλής Δ. Καζάκη.

Με μότο «Η δική μας κληρονομιά», η εταιρία τιμά το παρελθόν και το χρησιμοποιεί ως κινητήρια δύναμη για να χαράξει νέα πορεία με βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον. Στόχος της Georgiadis Canteen είναι να συνεχίσει να προσφέρει στους φίλους του κρασιού και των αποσταγμάτων προσιτές αλλά και premium οινικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Παράλληλα, επιδιώκει την «ενδυνάμωση» της ρετσίνας και την ανάδειξή της σε ένα είδος που αξίζει μια περίοπτη θέση σε κάθε τραπέζι.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας και μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τα προϊόντα της.

Site | adiscanteen.com

Facebook | @georgiadiscanteen

Instagram | @georgiadiscanteen