Το Squid Game κατάφερε να ξεπεράσει τις 17 δισεκατομμύρια views στο Youtube, αφήνοντας πίσω του το Game of Thrones και αναδεικνύεται στην δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών.

Η κορεατική δυστοπική σειρά σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται το περιοδικό Variety κατάφερε μέσα σε οκτώ μόλις εβδομάδες να συγκεντρώσει πάνω από 17 δισεκατομμύρια views στο Youtube. Από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2022 λοιπόν είναι η δημοφιλέστερη σειρά και στο Youtube,

«Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε στο Variety ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της εταιρείας που συγκέντρωσε τα δεδομένα. Η εταιρεία Vobile εντοπίζει και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο διαμοιράζονται έργα πνευματικής ιδιοκτησίας και συν-χρησιμοποιούνται στον ψηφιακό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Game Of Thrones, που είχε οκτώ σεζόν και πάνω από μια δεκαετία στον κυβερνοχώρο, έχει συγκεντρώσει 16,9 δισεκατομμύρια views. Επίδοση την οποία το Squid Game κατάφερε να ξεπεράσει σε περίπου οκτώ εβδομάδες.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, πως ο δημιουργός του Squid Game, επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του κοινού βρίσκεται ήδη στα σκαριά.