Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα που αποβιβάζονται στο Netflix τον φετινό Ιούνιο, μια σειρά ντοκιμαντέρ που όλοι οι λάτρεις της μουσικής, και της ποπ ιδιαίτερα, θα αγαπήσουν.

This Is Pop: Οι Θρυλικές Στιγμές της Ποπ ονομάζεται και έρχεται να μας αφηγηθεί μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές του αγαπημένου μουσικού ρεύματος.

Netflix: Ό,τι ήθελες να μάθεις για την ποπ μουσική και ντρεπόσουν να ρωτήσεις

Η σειρά ντοκιμαντέρ είναι μια συνεργασία του Netflix και της Banger Films και προορίζεται για τους φαν της ποπ. Την οποία βάζει στο μικροσκόπιο της ανάλυσης, αφηγούμενη την ιστορία της εδώ και 7 δεκαετίες.

Και τα 8 χορταστικά επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, στα οποία θα δούμε αποκλειστικές συνεντεύξεις με δημιουργούς, καλλιτέχνες, παραγωγούς και τους σούπερ σταρ της ποπ φυσικά.

Ο στόχος είναι η βαθιά διερεύνηση της διαχρονικής απήχησης της ποπ, αλλά και η ανάδειξη των πιο εμβληματικών στιγμών της. Κάθε επεισόδιο είναι μάλιστα κι ένα αυτόνομο ντοκιμαντέρ, το οποίο επικεντρώνεται σε ένα ξεχωριστό θέμα κάθε φορά.

Τα μεγάλα ονόματα της ποπ θα περάσουν από την οθόνη μας, κάνοντάς μας να ξαναζήσουμε τα σημαντικά μουσικά ορόσημα παλιότερων δεκαετιών…