Το Netflix ανακοίνωσε πως πρόκειται να συνεργαστεί με τον θρυλικό ηθοποιό δράσης, δίνοντας το πράσινο φως σε μια σειρά που ετοιμάζεται ολοταχώς.

Τίτλος δεν υπάρχει για την ώρα, ξέρουμε πάντως πως θα είναι μια δραματική σειρά για τις σχέσεις ενός πατέρα με την κόρη του.

Το Variety αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα καινούριο Netflix Original, με δημιουργό τον άνθρωπο που μας χάρισε το Scorpion, Nick Santora.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 ωριαία επεισόδια και θα αφηγείται τις περιπέτειες ενός πατέρα (Σβαρτσενέγκερ) και της κόρης του (Monica Barbaro), αμφότεροι πράκτορες της CIA. Η ανατροπή εδώ είναι πως ο ένας δεν γνωρίζει για τον άλλο ότι εργάζεται στη CIA, μέχρι να πάρουν τουλάχιστον εντολή να συνεργαστούν σε μια υπόθεση.

Αυτή είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Άρνι θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Deadline, το project είναι στα σκαριά από τον Νοέμβριο του 2020, δεν είναι ωστόσο σαφές σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγωγή.

Τη νέα σειρά περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Μόνο τα δύο ονόματα είναι γνωστά για την ώρα στο cast, καθώς το Netflix κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του.