Firefly Lane ονομάζεται πρωτότυπα και είναι από αυτά τα διαμάντια του Netflix που πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις.

Παρά το γεγονός ότι σε αρκετές γωνιές του κόσμου είναι στις δημοφιλέστερες σειρές του 2021. Και υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό.

Είναι ένα Netflix Οriginal που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κριστίν Χάνα και έχει τη χημεία του πρωταγωνιστικού διδύμου σε πρώτο πλάνο.

Κάθριν Χέιγκλ και Σάρα Τσοκ δίνουν πραγματικά ρέστα στη σειρά που αφηγείται την ιστορία δύο φιλενάδων, της Τάλι (Χέιγκλ) και της Κέιτ (Τσοκ), με τη φιλία τους να κρατά δεκαετίες.

Μόνο που ως ενήλικες οι δύο γυναίκες ζουν μια τελείως διαφορετική και αμφότερες προσπαθούν να ξεφύγουν από πράγματα και λάθη του παρελθόντος.

Για την ώρα κυκλοφορεί μόνο ένας κύκλος, η Κριστίν Χάνα έχει γράψει ωστόσο δύο μυθιστορήματα με τις δύο φίλες. Όλοι περιμένουν πως η σειρά θα ανανεωθεί και για δεύτερο κύκλο, καθώς το κοινό είναι πραγματικά τεράστιο. Στις ΗΠΑ ειδικά σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Top 10.

Η σειρά έχει κάτι για όλους, καθώς επικεντρώνεται στη φιλία και πώς αυτή αλλάζει, βαθαίνει και εξελίσσεται στον χρόνο. Μας ταξιδεύει από τα χρόνια της νιότης στα 70s, στις φοιτητικές στιγμές των 80s και φτάνει μέχρι και τα μέσα του 2000.

Ξεχειλίζει συναίσθημα και νοσταλγία. Ακόμα και όσοι δεν την αγαπήσουν, θα αναγνωρίσουν τα αυθεντικά υλικά από τα οποία είναι πλασμένη…