Βαθιά ανάσα ελευθερίας πήραν Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι βρέθηκαν στην σκηνή και συμμετείχαν στην πρώτη συναυλία στο covid-free Ισραήλ.

Πάολα και Κώστας Καραφώτης είναι οι τραγουδιστές που εγκαινίασαν μία σειρά συναυλιών στη χώρα που η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες ενθουσιάστηκαν με το γεγονός και ανέβαζαν συνεχώς τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία ενθουσίασε το ισραηλινό κοινό και έγινε στο πάρκο Γκνέι Γιεχο-σούα στο Τελ Αβίβ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία, όπως ανέφερε το Live News είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορονοϊό. Παρουσίασαν μάλιστα τα ειδικά «διαβατήρια» για να πιστοποιήσουν τα εμβόλια ή την ανοσία τους.

Με το 60 % του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει από το Μάρτιο.

Προσεχώς αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης.

Κώστας Καραφώτης: Κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε

Για την συγκεκριμένη συναυλία μίλησε ο Κώστας Καραφώτης στο Live News.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» σημείωσε.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστικα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε.

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.