Σίγουρα θα έχετε δει ή ακούσει για τη ψυχολογική σειρά Behind Her Eyes που έκανε πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου και βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα σειρών του Netflix.

Παρακάτω λοιπόν το Lordoftheseries.gr μας παραθέτει μερικά στοιχεία για να γνωρίσουμε καλύτερα μία από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς, την Eve Hewson, που υποδύεται τη γοητευτική Adele.


1. Είναι κόρη ενός διάσημου μουσικού.
Ο πατέρας της Eve είναι ο Paul David Hewson, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό Bono, και frontman του ιρλανδικού rock συγκροτήματος, U2.

2. Εμφανίστηκε στην ταινία “Robin Hood”.
Η Eve υποδύθηκε τη Marian στην αμερικανική ταινία δράσης και περιπέτειας “Robin Hood” του 2018.

3. Άλλαξε το όνομα της για να αποφύγει το bullying στο σχολείο.
Το πραγματικό όνομα της ηθοποιού είναι Memphis Eve Sunny Day Hewson, όμως αποφάσισε να το απλοποιήσει γιατί περίμενε ότι θα δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές της στο σχολείο.

4. Δεν είχε ιδέα για το ρόλο της στη σειρά “Behind Her Eyes” όταν υπέγραψε.
Η Eve παραδέχτηκε σε συνέντευξη της στο Vogue πως δε γνώριζε για την ομώνυμη νουβέλα της Sarah Pinborough, και πως διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο και το τι επρόκειτο να κάνει αφού είχε ήδη συμφωνήσει να παίξει στη σειρά.

5. Είχε στο μυαλό της το “Orphan” όταν υποδυόταν την Adele.
Η Eve Hewson, για την ερμηνεία της στη σειρά “Behind Her Eyes”, εμπνεύστηκε από το ψυχολογικό θρίλερ του 2009 “Orphan”, και συγκεκριμένα, από τον ρόλο της Isabelle Fuhrman, που υποδύθηκε την ανατριχιαστική Esther.