Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher, μετά από πολλές διακοπές και περιπέτειες φτάνουν σιγά-σιγά στην κορύφωση τους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της σειράς, το Redanian Intelligence, στην ερχόμενη σεζόν θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην ιστορία ενός χαρακτήρα.

Όπως διαβάζουμε στο Lordoftheseries.gr, μέρος της πλοκής της 2ης σεζόν θα αφορά το Kaer Morhen, το οχυρό των Witchers. Θα γνωρίσουμε λοιπόν μερικούς από αυτούς, όπως τον μέντορα του Geralt, τον Vesemir, αλλά και τους Lambert, Eskel και Coën. Υπάρχει κάτι όμως που θα αλλάξει σε σχέση με την ιστορία από τα βιβλία και τα βιντεοπαιχνίδια.

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο Henry Cavill (Geralt) και ο Paul Bullion (Lambert) γύρισαν μια σκηνή στο Hodge Close Quarry της Αγγλίας μαζί με έναν λύκο ή περισσότερους. Ο λύκος αυτός φαινόταν να τρώει μια σορό από το έδαφος, η οποία ανήκει στον έτερο Witcher, τον Eskel! Η σκηνή αυτή είναι πιθανότατα αυτή της κηδείας τους, με τη σορό του να δίνεται στους λύκους σε μια συμβολική κίνηση, καθώς εκείνος ανήκε στο σχολείο των Witcher, το School of the Wolf.

Φυσικά, τίθενται μερικά ερωτήματα εδώ, όπως το τι ή ποιος τον σκοτώνει. Είναι αρκετά πιθανό να τον σκοτώνει ένα τέρας Leshy, που όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα, θα ερχόταν αντιμέτωπο με κάποιους χαρακτήρες.

TAGS