Ο Ιανουάριος συνεχίζει να μας προσφέρει καυτά τηλεοπτικά θέματα και το Lordoftheseries.gr κάνει μία μικρή ανασκόπηση της εβδομάδας που μας πέρασε:

Το “Έτερος Εγώ” πάει στο Netflix

Μιλώντας στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, ο δημιουργός της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε πως είναι σε συζητήσεις και πιστεύει πως μέσα στο χρόνο θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, καθώς η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο εξωτερικό.“ Μακάρι λοιπόν να δούμε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix!

Nέο καυτό trailer για το Walking Dead

Το AMC μας έδωσε ένα νέο καυτο trailer αυτή την εβδομάδα για τα 6 καινούργια επεισόδια της 10ης σεζόν και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες που επέζησαν επιστρέφουν! Το πρώτο από τα έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου, με τα υπόλοιπα πέντε να ακολουθούν σε εβδομαδιαία βάση.

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders θα είναι και η τελευταία

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders θα είναι και η τελευταία της σειράς όπως ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα. Η παραγωγή της 6ης σεζόν έχει ξεκινήσει και ελπίζουμε μετά το τέλος της σειράς της σειράς να συνεχιστεί η ιστορία σε άλλη μορφή.

Ανανέωση για Bridgerton

Η ανανέωση της σειράς Bridgerton δεν μας εξέπληξε καθόλου καθώς η σειρά προσέλκυσε τεράστιο κοινό. Όπως αναφέρει το Variety, ο Lord Anthony Bridgerton θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της σεζόν αυτής, καθώς “σκοπεύει να κυριαρχήσει στη νέα σεζόν της υψηλής κοινωνίας“. Έτσι, η 2η σεζόν θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της σειράς της Julia Quinn, το The Viscount Who Loved Me.

Έρχεται ένα ακόμη GOT prequel

Ίσως το μεγαλύτερο νέο της εβδομάδας που δεν το περιμέναμε θα λέγαμε ήταν η είδηση ότι το HBO βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής ενός ακόμη GOT prequel. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, το HBO βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων για να δημιουργήσει σειρά που θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Dunk και του Εgg, 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Μπορείτε να διαβάσετε το review του βιβλίου εδώ