Και αυτό το καλοκαίρι ο ΟΤΕ στηρίζει τις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής και προσφέρει σημαντική έκπτωση, αλλά και μια αποκλειστική συναυλία στους συνδρομητές του.

Οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια με έκπτωση 50% για όποια μουσική εκδήλωση επιθυμούν από το πρόγραμμα στον Κήπο του Μεγάρου.

Επιπλέον, οι συνδρομητές ΟΤΕ θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική συναυλία από το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα «MELISSES», στις 15 Ιουλίου με εισιτήριο 5 ευρώ και μαζί τους special guest ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το πρόγραμμα συναυλιών στον Κήπο ξεκίνησε τον Ιούνιο με συναυλίες γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών. Οι Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Μανώλης Φάμελλος, Maraveyas Ilegal, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Μίνως Μάτσας και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών, δημιουργώντας μια μοναδική καλοκαιρινή μουσική ατμόσφαιρα, στην καρδιά της Αθήνας.

Το καλοκαίρι προμηνύεται με μεγάλο μουσικό ενδιαφέρον στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με τον ΟΤΕ, που βρίσκεται πάντα κοντά σε σημαντικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο site του Μεγάρου Μουσικής.