Η Alibi Gallery στη συμμετοχή της στην Art Athina 2020 Virtual παρουσιάζει νέα έργα του Phil Goss, καλλιτέχνη που έχει σαν βάση το Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται και στο Artviews.gr επιλεγμένα έργα του Goss είναι προσβάσιμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Art Athina Viewing Rooms στο σύνδεσμο aavirtual.gr από τις 15 ως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Παράλληλα, ο χώρος της γκαλερί στη Σαρρή 12, Ψυρρή, θα παραμείνει ανοιχτός και κατά τη διάρκεια του Art Athina Week, παρουσιάζοντας τη νέα ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Phil Goss: Port, σε επιμέλεια της Ελένης Μιχαηλίδη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2020.

Στην πρώτη ατομική του έκθεση στην Αθήνα, ο Phil Goss παρουσιάζει ένα σύνολο έργων που εκκινούν μια σειρά ελεύθερων σχεδίων που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά το 2019. Μέσα από την καθημερινή παρατήρηση, ο καλλιτέχνης εστίασε σε στοιχεία του αστικού τοπίου μιας πόλης που ισορροπεί ανάμεσα στην συνέχεια και την μετάβαση. Δουλεύοντας πάνω σε αυτό το πρωτογενές υλικό στο ατελιέ του στο Λονδίνο, ο Goss πειραματίστηκε με μια μεγάλη γκάμα ζωγραφικών, σχεδιαστικών, και γραφιστικών τεχνικών για να δημιουργήσει αυτό το νέο σώμα δουλειάς που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό.

Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνουμε τις παρεμβάσεις του καλλιτέχνη στο χώρο της γκαλερί.

Alibi Gallery

Σαρρή 12, Ψυρρή

Phil Goss – Port,

Σε επιμέλεια της Ελένης Μιχαηλίδη