Με τον καιρό σιγά σιγά να μας δείχνει το φθινοπωρινό του πρόσωπο, τα στέκια στο κέντρο που είναι «κρυμμένα» σε στοές της πόλης, αναδεικνύονται στις καλύτερες επιλογές για καφέ και ποτό σε εξωτερικούς χώρους.

Ανακαλύψτε ποια είναι αυτά και μην επηρεάζεστε αρνητικά από τον καιρό. Μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας σε τραπεζάκια έξω, ακόμα και υπό βροχή!

Bartesera

Από τα πρώτα μπαρ που ανέδειξαν την περιοχή γύρω από την Στοά Πραξιτέλους, καθιερώνοντάς την σε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κέντρου. Λίγα βήματα στη στοά και βρίσκεστε σε ένα υπέροχο, γεμάτο φυτά αίθριο, με οροφή που ανοίγει ή κλείνει ανάλογα με τα κέφια του καιρού. Με άλλους δύο χώρους εκατέρωθεν δημιουργεί μια urban exotica και ελαφρώς vintage αισθητική και αίσθηση ανακατεύοντας μοναδικά τις έννοιες «αστικό» και «φυσικό».

Οι μουσικές ακολουθούν ακριβώς αυτό το urban exotic ανακάτεμα, μιξάροντας funk μπασογραμμές, soul πνευστά, african εξωτικά κρουστά με σύγχρονα υλικά και ηχοτοπία της πόλης του σήμερα. Premium ετικέτες και μια εξαιρετικά φροντισμένη cocktail list, με signature αλλά και ελαφρώς πειραγμένες εκτελέσεις πάνω σε κλασικά κοκτέιλ, στις επιλογές των βραδινών θαμώνων του.

Barreldier

Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier, στη Στοά Μπολάνη (Βουλής 7) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Noel

Κρυμμένο στη στοά Κουρτάκη, πίσω από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, το όνομά του παραπέμπει στην αγαπημένη εορταστική περίοδο μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα.

Με εντυπωσιακή και άκρως επιβλητική διακόσμηση, ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, τέλεια μουσική, εξαιρετικά cocktails, αλλά και γευστικές προτάσεις, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το Noel συγκαταλέγεται στα αγαπημένα και καθιερωμένα στέκια του κέντρου.