Κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες του φετινού χειμώνα το Balux Café the House Project προχωράει σε μείωση έως 30% σε όλες τις τιμές του καταλόγου του.

-Από Δευτέρα ως Παρασκευή οι πιο «έξυπνες» ώρες της ημέρας είναι στο Balux Café The House Project! Με 9,99 ευρώ από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε τα πιο ξεχωριστά Lunch breaks σε τιμή έκπληξη! Διατίθεται δωρεάν parking και δωρεάν Wi-Fi.

-Oι «Wine Passion Tuesdays», θα αποτελέσουν το εβδομαδιαίο σας ραντεβού. Κάθε Τρίτη βράδυ θα μπορείτε να ανακαλύψετε τις ξεχωριστές ποικιλίες και τα μικρά μυστικά του κρασιού με συνοδοιπόρο έναν διαφορετικό οινοπαραγωγό κάθε φορά με ένα ειδικό μενού στα 25 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει ορεκτικό, πρώτο, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο με άφθονη ποικιλία κρασιών από τους αγαπημένους σας οινοπαραγωγούς). Μη χάσετε το πιο «παθιασμένο» ραντεβού της εβδομάδας.

-Τις Τετάρτες τα πιο… ψαγμένα live της Γλυφάδας έρχονται φέτος για πρώτη φορά στο χώρο του Balux Café The House Project.

-03/11 οι Cabin 54 σε γνωστές ξένες ροκ διασκευές.

-10/11 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους «Mamacita on Fire»

-17/11 Οι Salata με ένα συνδυασμό μουσικής και σκετς θα μας ταξιδέψουν σε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό πρόγραμμα.

-24/11 η Σάννυ Χατζηαργύρη και η μπάντα της με ροκ διασκευές και επιτυχίες, η ηθοποιός που έκανε αίσθηση με την παρουσία της σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης τους «Singles» σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της.