Φίλοι, ηθοποιοί και καλλιτέχνες ήταν όλοι εκεί για να δουν την μοναδική underground πολιτική σάτιρα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ή… σχεδόν με το όνομά τους, αφήνοντας εμάς να συμπληρώσουμε το παζλ και να αγγίξουμε την αλήθεια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης γράφει ένα έργο για το σύστημα και τη λειτουργία του, μέσα από μια πιο χιουμοριστική ματιά, διερωτώμενος ποιος από εμάς είναι εν τέλει συστημικός και ποιος αντισυστημικός. Τα γέλια των θεατών τα άκουγες μέχρι έξω.

Ένα σενάριο με εναλλαγές, άφθονο χιούμορ και υπέροχους συντελεστές. Αίσθηση έκανε ο Λ. Ελευθερίου με την άψογη ερμηνεία του όπως και ο Γ. Ζουγανέλης και η Ν. Κοντογεωργη . Όσο για τον σεναριογράφο και σκηνοθετη της παράστασης, Θοδωρή Αθερίδη, για μια ακόμη φορά μας εξέπληξε με το χιούμορ του και το ταλέντο του. Μια παράσταση που αξίζει να τρέξετε να την δείτε!

Σκηνοθεσία-Κείμενο: Θοδωρής Αθερίδης. Παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, Νάντια Κοντογεώργη, Γιάννης Μπισμπικόπουλος. Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή. Κοστούμια: Νικολέττα Παναγιώτου. Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας