Μιλώντας για τα πιο παράξενα πράγματα που μπορεί να βρει κανείς στο Netflix, αποδεικνύεται τελικά πως οι «Σπίθες» δεν είναι το πιο ιδιαίτερο.

Είναι πράγματα που υπάρχουν στο Netflix και πρέπει να ψάξεις πολύ να τα βρεις. Να συμβουλευτείς forum και να βάλεις τα πιο τρελά και απίθανα στο Google Search για να εμφανιστούν.

Κι ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το «HDR sRGB Graphics Test». Μία σειρά 8 επεισοδίων που δεν είναι παρά εργαλεία που μας δίνει το Netflix για να ελέγξουμε και να ρυθμίσουμε αν χρειαστεί τα χρώματα της τηλεόρασής μας.

«Σειρά γραφικών sRGB στα 400 nit σε τεχνολογία Dolby Vision», εξηγεί χαρακτηριστικά το κανάλι.

Και αντί να κρατήσει στην απόλυτη σιγή τις ακίνητες εικόνες κάθε επεισοδίου, το Netflix τις έντυσε με ήχο τρεχούμενου νερού.

Το πρώτο επεισόδιο έχει χρωματιστά τετράγωνα, ενώ τα άλλα επεισόδια έχουν εικόνες ανθρώπων, το λογότυπο του Netflix, υπότιτλους, περισσότερα κουτιά με χρώμα και τέτοια πράγματα.

Όλα τους έχουν πρακτικό αντίκρισμα, ώστε να αποδίδονται σωστά τα χρώματα στη συσκευή μας.

Όσο για το καλύτερο, είναι το τελευταίο επεισόδιο, που σου επιτρέπει να ελέγξεις αν τρία πετσοκομμένα Netflix Originals («Fuller House», «Luke Cage» και «Lady Dynamite») παίζουν σωστά στην οθόνη σου!