Σήμερα το κρασί και το απόσταγμα δείχνουν να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι – και ιδιαιτέρως νέοι –  θέλουν να μάθουν για το κρασί και για το απόσταγμα, να το αγκαλιάσουν, να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Πληθώρα καλά ενημερωμένων bars, wine bars, wine seminars, spirits workshops, εκθέσεις και οινοποιεία που “ανοίγουν” τις πόρτες τους, προσελκύουν τόσο έμπειρους φίλους του κρασιού και του αποστάγματος, όσο και καταναλωτές που απλά τα απολαμβάνουν.

Έτσι και το Cellier Wine Club – το πρώτο Wine Club που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – “ανοίγει” τις πόρτες του σε όποιον αγαπάει πραγματικά το κρασί και το απόσταγμα.

Για λίγες μέρες οι wine-lovers μπορούν δωρεάν να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club και να εξασφαλίσουν μόνιμες εκπτώσεις και πολλά ακόμη μοναδικά προνόμια.

  • Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα* Cellier
  • Επιπλέον έκπτωση 8% για αγορά 12 φιαλών και άνω από το ίδιο κρασί**
  • Προτεραιότητα στις αγορές En Primeurs
  • Έκπτωση στα μαθήματα WSPC, παράρτημα του βρετανικού Wine & Spirit Education Trust

Μέχρι τις 15 Απριλίου, λοιπόν, μπορείτε να επισκεφθείτε το Cellier eshop ή κάποιο από τα τέσσερα καταστήματα Cellier, να επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρασιά και αποστάγματα (με συνολικό κόστος αγοράς άνω των 50€) και να εγγραφείτε δωρεάν στο Cellier Wine Club (δώρο αξίας 30€).

Η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο απλή και σίγουρα πιο δελεαστική, καθώς τα Cellier διαθέτουν υπηρεσία delivery με δωρεάν και άμεση παράδοση σε όλες τις περιοχές της Αττικής για αγορές άνω των 50€.

Τα Cellier δεν είναι μόνο μία αλυσίδα με ενημερωμένες κάβες, αλλά το πρώτο κελάρι της Αθήνας που από το 1938 μέχρι και σήμερα καταφέρνει να συγκεντρώνει κορυφαίους παραγωγούς από όλο τον κόσμο και να εξασφαλίζει σπάνιες φιάλες και επιλεγμένα αποστάγματα.

Τα Cellier θέλοντας μάλιστα να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά και να συγκεντρώσουν κάτω από μια “ομπρέλα” όλους τους φίλους του κρασιού, καινοτομούν και ιδρύουν το 1989 το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα. Σήμερα, το Cellier Wine Club αριθμεί χιλιάδες ενεργά μέλη, που βρίσκουν τις καλύτερες επιλογές σε κρασιά, αποστάγματα, υπηρεσίες και οινικές εκδηλώσεις, αλλά και απολαμβάνουν προνόμια που μόνο ένα Wine Club υψηλών προδιαγραφών μπορεί να προσφέρει.

Αν αγαπάτε, λοιπόν, κι εσείς το κρασί και τα αποστάγματα και θέλετε να απολαύσετε μοναδικά προνόμια, join the Cellier Wine Club!