Ποια θα είναι η «καλύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα»;

Όσοι δεν προλάβατε να ψηφίσετε... την Κέρκυρα έχετε λίγο χρόνο ακόμα


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
3:25
30/11/2018
Ποια θα είναι η «καλύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα»;
1
loading

Συνεχίζεται έως και σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, η ψηφοφορία στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για κινηματογραφικά γυρίσματα. Η ελληνική πρόταση, που διεκδικεί τον τίτλο, είναι η Κέρκυρα, όπου γυρίστηκε η εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των βρετανικών καναλιών ITV και PBS «THE DURRELLS» (1ος-4ος κύκλος επεισοδίων εγκεκριμένος για ενίσχυση με cash rebate από το ΕΚΟΜΕ).

Το διαγωνισμό διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Film Commissions (EUFCN), μέλος του οποίου είναι και το Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το οποίο υποστήριξε την παραγωγή «THE DURRELLS», διευκολύνοντας την απόκτηση αδειών για τα γυρίσματα της σειράς στην Κέρκυρα, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα. Εξάλλου, ο 4ος κύκλος επεισοδίων της σειράς έχει εγκριθεί για ενίσχυση με cash rebate από το ΕΚΟΜΕ.

Tο κοινό μπορεί να επισκεφθεί την πανευρωπαϊκή τετράγλωσση πλατφόρμα Cineuropa και να ψηφίσει, συμπληρώνοντας την online φόρμα. Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πραγματοποιεί κλήρωση μεταξύ όλων όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ο νικητής θα κερδίσει μία τριήμερη διαμονή για δύο άτομα στην «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Κινηματογραφική Τοποθεσία».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ναι, σιγουρα η Κερκυρα

    Με τα σκουπιδια και τους λαθρο στο φοντο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει