Στο χώρο του Smoke Cigars Emporium & Lounge, που άνοιξε πριν από λίγους μήνες επί της κεντρικής οδού Κύπρου στη Γλυφάδα, οι λάτρεις της πολυτέλειας και των εκλεκτών προϊόντων θα βρείτε ένα μικρό επίγειο παράδεισο.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο χώρο, φτιαγμένο από πραγματικούς γνώστες του είδους, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες συλλογές του και την άριστη ποιότητα των προϊόντων του.

Στις προθήκες του θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από premium πούρα και καπνά από την Κούβα, τη Νικαράγουα και τη Δομινικανή Δημοκρατία, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με κάποιο από τα πολυτελή αξεσουάρ που τα συνοδεύουν όπως οι δερμάτινες θήκες Fallon –που σχεδιάζονται και παρασκευάζονται στο εργοστάσιο του διεθνούς φήμης γαλλικού brand πολυτελών ειδών Hermes.

Επιπλέον, η συλλογή του περιλαμβάνει επιλεγμένα γιαπωνέζικα και ταϊβανέζικα ουίσκι και κάποια σπάνια και συλλεκτικά αποστάγματα, όπως το γιαπωνέζικο ουίσκι Hibiki 17 ετών (ένα από τα ελάχιστα σε ολόκληρο τον κόσμο).

Την περίοδο των εορτών, θα βρείτε εδώ ποικιλίες πούρων σε ειδικές θήκες για δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στο lounge, που λειτουργεί στον όροφο, μπορείτε να απολαύσετε το πούρο της επιλογής σας συνοδεία κάποιου εκλεκτού ουίσκι. Στον ίδιο χώρο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις πιο ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες της εβδομάδας σε οθόνες τελευταίας τεχνολογίας.

Την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα το Smoke Cigars Emporium & Lounge, σε συνεργασία με το Sisters of the Leaf Greece, το πρώτο επίσημο women’s cigar club στην Ελλάδα, διοργανώνει Ladies Nights, κατά τη διάρκεια των οποίων οι κυρίες έχουν την τιμητική τους, μιας και έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούργια και παλαιά πούρα μαζί με ποτό, κρασί ή ρούμι.

Πληροφορίες

Κύπρου 52, Γλυφάδα

Τηλ. 210 8947939

cigarsmoke.gr

Smoke• Cigars Emporium & Lounge

 

 smoke_cigars_greece