Ένα τρυφερό αντίο στην ανέμελη παιδική ηλικία αποτελεί η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Τοy Story 3». Το «Τοy Story 3» έχει γλυκόπικρη γεύση καθώς τα παιχνίδια αποχωρούν από τη στοργική αγκαλιά του νεαρού πλέον ιδιοκτήτη τους για να ανακαλύψουν τη νέα τους ταυτότητα σε ένα εχθρικό περιβάλλον. H ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους και σε 3D.

«Τελευταίος προορισμός»

Ο νεαρός Ομάρ Ραζάγκι κερδίζει μια υποτροφία για να γράψει την επίσημη βιογραφία του Λατινοαμερικάνου συγγραφέα Ιούλιου Γκαντ. Η οικογένειά του όμως αρνείται να του παραχωρήσει εξουσιοδότηση. Με προτροπή της φιλόδοξης συντρόφου του, ο Ομάρ ταξιδεύει στην Ουρουγουάη για να τους αλλάξει γνώμη. Εκεί θα γνωρίσει την αντισυμβατική οικογένεια του αυτόχειρα συγγραφέα. Πρωταγωνιστούν οι Άντονι Χόπκινς, Λόρα Λίνεϊ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Χιρογιούκι Σανάντα, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Νόρμα Αλεάνδρο.

«Από το Παρίσι με αγάπη»

Ο Τζέιμς Ρις, διπλωματικός ακόλουθος στην Αμερικάνικη πρεσβεία στο Παρίσι και ασκούμενος πράκτορας της CIA φιλοδοξεί να ανέλθει στα ανώτερα κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Τραβόλτα, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Μελίσα Μαρς, Άμπερ Ρόους Ρέβα.

«Οικογένεια σε παράνοια»

Τα μυστικά και τα ψέματα αποτελούν παράδοση για την μικροαστική οικογένεια Ρίζο. Παίζουν οι Άντι Γκαρσία, Έμιλυ Μόρτιμερ, Τζουλιάνα Μαργκούλις, Άλαν Άρκιν, Στήβεν Στρέιτ, Ντόμινικ Γκαρσία-Λορίντο, Έζρα Μίλερ.