Το θέατρο Badminton μεταμορφώνεται σε Cotton Club και όλοι χορεύουν swing στην καρδιά του Χάρλεμ! Το «Ain’t Misbehavin’» είναι μιούζικαλ σε σενάριο Murray Horwitz και Richard Maltby Jr. και μουσική Thomas Wright «Fats» Waller.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους African-American μουσικούς των δεκαετιών ’20 και ’30 που αποτελούσαν μέρος της λεγόμενης Αναγέννησης του Χάρλεμ, μια εποχή αυξανόμενης δημιουργικότητας και εθνικής υπερηφάνειας.

Ήταν μια εποχή που τα θρυλικά νυχτερινά κέντρα του Μανχάταν, όπως τα Cotton Club και Savoy Ballroom, έδιναν τον τόνο της διασκέδασης της υψηλής κοινωνίας και η Lenox Avenue, γεμάτη με πιανίστες που ξεσήκωναν την πόλη με έναν «καινούριο» ρυθμό, μάθαινε στην πόλη τα πρώτα της βήματα στο swing.

Πέντε ερμηνευτές παρουσιάζουν μια θορυβώδη, «πρόστυχη» βραδιά, με χιουμοριστικά τραγούδια, μια βραδιά που κάνει τους θεατές να νιώθουν ότι έχουν κλείσει τραπέζι στο Cotton Club και μόλις έδωσαν στην γκαρνταρόμπα το καπέλο και τα γάντια τους.

Πρωταγωνιστούν αστέρια της Αμερικής, όπως η Yvette Monique Clark που είχε διαπρέψει στα Hairspray, Crowns, Chicago κ.ά., η υποψήφια για βραβείο Grammy Patricia Covington, o Milton Nealy (Dreamgirls, The Full Monty, Jesus Christ Superstar, La Cage Aux Folles), η Rebecca Covington (Mamma Mia, Thoroughly Modern Millie) και το τηλεοπτικό αστέρι Wayne Pretlow (The Good Wife, Law & Order), πλαισιωμένοι από ένα ταλαντούχο καστ τραγουδιστών και χορευτών.

Από 17-22 Ιανουαρίου.