Οι «Ήρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά» επιστρέφουν

Ένα λεύκωμα - φόρος τιμής στο μεγάλο δημιουργό κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΒΙΒΛΙΟ
17:50
18/11/2015
Οι «Ήρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά» επιστρέφουν
2
loading

Οι «Ήρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά» επιστρέφουν για να μας γυρίσουν για λίγο στα παιδικά μας χρόνια, ζωντανεύοντας ξανά τον «Υπεράνθρωπο», τον «Μπλεκ» και τον «Μικρό Ήρωα».

Πρόκειται για ένα λεύκωμα - φόρος τιμής στο Στέλιο Ανεμοδουρά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Comics and Publications, με επιμέλεια του Λεωκράτη Ανεμοδουρά, συνεχιστή των εκδόσεων και εγγονού του αείμνηστου δημιουργού.

Στις 340 σελίδες του βιβλίου, παρουσιάζονται πάνω από 100 τίτλοι, συνοδευόμενοι από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες, που ίσως δεν έχετε ξαναδεί ή διαβάσει...

Η συγγραφή έγινε από τρεις διακεκριμένους συγγραφείς τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Γιώργο Βλάχο και τον Νίκο Νικολαΐδη και περιλαμβάνει όλο το συγγραφικό και εκδοτικό έργο του, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες. Επιπλέον, οι τρεις συγγραφείς, αποτίοντας φόρο τιμής στον δημιουργό γράφουν ο καθένας μια νέα ιστορία με τον ήρωα που περισσότερο τον έχει σημαδέψει. Οι ιστορίες αυτές, με πρωταγωνιστές τον Μικρό Ήρωα και τον Μπλεκ, παρατίθενται στο τέλος του βιβλίου, την εικονογράφηση των οποίων ανέλαβε ο εικονογράφος Κ. Φραγκιαδάκης.

Ο Στέλιος Ανεμοδουράς (1917-2000) στιγμάτισε με τους ήρωες του μια ολόκληρη εποχή, με ιστορίες φαντασίας, ελευθερίας, ξεγνοιασιάς, αλλά και ήθους και αξιοπρέπειας.

Οι αναγνώστες που έζησαν με την προσμονή της αγαπημένης τους έκδοσης στο περίπτερο, θα ταξιδέψουν, έστω και για λίγο, πίσω στο χρόνο, θα γίνουν πάλι παιδιά, ενώ οι νεότεροι θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά αναγνώσματα των πατεράδων και των παππούδων τους, και θα μεταφερθούν σε κόσμους όπου κυρίαρχο ρόλο είχε η φαντασία, η αθωότητα και ο ρομαντισμός.

Το βιβλίο κυκλοφορεί, από την C&CPublications, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από μέσα Νοέμβρη. Είναι επίσης δυνατή η online παραγγελία στο www.ccpublic.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2108983824. iroes02

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Σπάρτακος

    !!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. avatar Youhou

    !!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει