Η Amita Motion είναι ο χυμός που μας έμαθε τα δέκα τελευταία χρόνια να σκεφτόμαστε θετικά! Είναι η κινητήρια δύναμη της νεολαίας, και ο πρώτος χυμός, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του αποκλειστικά για νέους ανθρώπους! Αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες, προσφέροντας ενέργεια και θετική ενέργεια.

amita01

Η Αmita Motion δεν είναι μόνο ένας χυμός. Είναι μουσική, καθώς οι νέοι ενώνουν τα χέρια τους, και ακολουθούν το ρυθμό της γεμάτοι από την ενέργεια που τους χαρίζει.

amita02

Αν νιώθατε ότι σας έλειπε η θετική ενέργεια για να βγείτε από το σπίτι σας, να ξεσηκωθείτε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε όσοι βρεθήκατε στο Τείχος των Εθνών ανάμεσα σε 65.000 κόσμο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, σίγουρα θα αλλάξατε γνώμη!amita03

Η Amita Motion μας έδωσε να καταλάβουμε για μία ακόμα φορά το πραγματικό νόημα της θετικής ενέργειας, με αφορμή τα 10 χρόνια από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να διοργανώνει… θετικές εκδηλώσεις!

amita07

Κάλεσε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες σε ένα μεγάλο πάρτι στον απέραντο εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. Εκεί, 65.000 νέοι άνθρωποι ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας στους ρυθμούς του κορυφαίου special guest, Σάκη Ρουβά, με τη συμμετοχή δεκάδων ακόμα αγαπημένων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια σκηνή για να στείλουν το δικό τους μήνυμα θετικής ενέργειας. amita08 amita09 Η Amita Motion τα τελευταία 10 χρόνια μας προσφέρει καθημερινά τη θετική της ενέργεια. Θετικά συναισθήματα, θετικές εκδηλώσεις από τον πιο θετικό φρουτοχυμό! Χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε νέους ανθρώπους, επικοινωνία και ανθρώπινη προσέγγιση, στοιχεία που συχνά λείπουν από την καθημερινότητά μας ή πολύ συχνά τα αγνοούμε!