Η πολυσυλλεκτική μουσική agenda του Ammos beach club περιλαμβάνει μία ξεχωριστή βραδιά για όλους τους φίλους της progressive, με guest dj το Βρετανό superstar, Dave Seaman. Το event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και θα πλαισιώνεται από τους Steve Sai, Antony Pl και Paul S.

Ο Dave Seaman πρωταγωνιστεί στη διεθνή dance σκηνή σταθερά τα τελευταία 15 χρόνια και είναι ένας από τους ελάχιστους DJs πρώτης γραμμής που κατορθώνει να συνδυάζει πολλαπλά μουσικά είδη, δίχως να αλλοιώνεται η ταυτότητά του στο ελάχιστο.

Ο Seaman ξεκίνησε ως μέλος της περίφημης ομάδας DMC και resident dj στο club Shelley, όπου συνεργάστηκε με τον Sasha και μέσω της Stress Records, της οποίας ήταν συν-ιδρυτής, κυκλοφόρησε κομμάτια τόσο του τελευταίου, όσο και άλλων πρωτοκλασάτων dj’s, όπως οι Groove Armanda και John Digweed. Επιπρόσθετα, υπήρξε ο πρώτος editor του κορυφαίου μουσικού περιοδικού μέχρι και σήμερα, Mixmag, συμβάλλοντας σημαντικά στην μετέπειτα πορεία του.

Τη δεκαετία του ’90 μαζί με τον Steve Anderson δημιούργησε τους Brothers In Rhythm και κυκλοφόρησαν ύμνους του clubbing, όπως τα Such a Good Feeling και Peace and Harmony. Παράλληλα, προχώρησαν σε σημαντικές παραγωγές για καλλιτέχνες, όπως η Kylie Minogue και οι Pet Shop Boys, καθώς και σε remixes για ηχηρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας π.χ. U2, Michael Jackson, Dido κ.ά.

Το 1999 δημιούργησε την Audiotherapy μαζί με άλλους ομοϊδεάτες μουσικόφιλους και επικεντρώθηκε στην αναζήτηση και προώθηση νέων ταλέντων (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Phil K και Infusion), καθώς επίσης και στη δημιουργική συνεργασία με άλλους ήδη καθιερωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Lexicon Avenue και Pete Gooding. Η καθολική αποδοχή της από κοινό και κριτικούς επιβεβαιώνεται από τις συνεργασίες της με dj’s και σχήματα του βεληνεκούς των Timo Maas, Anthony Pappa, Slacker κ.ά.

Έναρξη event: 24.00

Πηγή: clubber