Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αλλαγή του νέου έτους και σίγουρα θα ψάχνετε από τώρα πού να βγείτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αν θέλετε, λοιπόν,να ξορκίσετε το 2023 και να υποδεχτείτε το 2024 με ξέφρενο χορό, στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε, αφού εγγυώνται σίγουρη διασκέδαση μέχρι πρωϊάς.

Six D.O.G.S

Εδώ σας περιμένει ένας πρωτοχρονιάτικος χορευτικός μαραθώνιος από τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα έως και στη 01.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 1η Ιανουαρίου. Στο Six D.O.G.S. οι ΑΜ, Bonso, Dj Tim, Marsha, Nausicaä, Nikolas Gale, Useless Co. θα παίξουν μουσικές από όλο το φάσμα της σύγχρονής House σκηνής με χορό μέχρι τελικής πτώσης.

Περισσότερα εδώ

Gazarte

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τους επισκέπτες του Gazarte περιμένει μία έκπληξη ξεκινά μετά τις 00.30 στο ολοκαίνουριο και φαντασμαγορικό Ground Stage ενώ το πάρτυ απογειώνεται σε 2 διαφορετικά επίπεδα! Στο Roof Stage, οι Djs του Gazarte θα ξεσηκώνουν τον κόσμο για χορό με τις μουσικές τους και στο Ground Stage οι 48 ORES θα ανεβάσουν στα ύψη τους ρυθμούς, σε μια Live γιορτή με αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από όλα τα μουσικά είδη και δεκαετίες που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε περισσότερα εδώ

Fuzz

Ακριβώς μισή ώρα μετά την έλευση του νέου έτους, ανοίγουν οι πόρτες του Fuzz για να υποδεχτούν το κοινό για μια ξέφρενη, γιορτινή βραδιά με Dj set και VJ set αλλά και με καλεσμένο-έκπληξη.

Περισσότερα εδώ

Αφρικάνα

Η ομάδα Discotrella σε συνεργασία με το μουσικό δίδυμο των επιτυχιών dj Mike P. & dj Vito ετοιμάζει στην Αφρικάνα την παραμονή Πρωτοχρονιάς,ένα άχαστο πάρτι με μουσικές 60’s – 70’s – 80’s & 90’s. Το πάρτι ξεκινά σχεδόν μισή ώρα μετά την έλευση της νέας χρονιάς.

Περισσότερα εδώ

Ωδείο Αθηνών

Ένας ακόμα μουσικός μαραθώνιος στην Αθήνα, περιμένει εκείνους που σχεδιάζουν να υποδεχτούν το νέο έτος παρτάροντας. Στο Ωδείο Αθηνών, λοιπόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έρχεται το επιτυχημένο electronic duo των Red Axes. Μαζί τους η Elena Colombi και η μοναδική Odile Nyx. Ένας Πρωτοχρονιάτικος μουσικός μαραθώνιος 9 ωρών γεμάτος ενέργεια με techno, house και electro ήχους, lounge areas, installations από τον Αλέξανδρο Κοντογεωργακόπουλο του One Continuous Lab.

Περισσότερα εδώ