Η ειδική έκδοση Mini Untamed Edition που παρουσιάστηκε αυτές τις ημέρες αναδεικνύει το στιλάτο χαρακτήρα του Cooper SE Countryman ALL4 με τον νέο χρωματισμό Nanuq White.

Το ευρύχωρο plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία με δύο κινητήρια σύνολα και τετρακίνηση για ισορροπημένη απόδοση, διασκεδαστική οδήγηση και βιωσιμότητα.

Τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού καθιστούν το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μοντέλο της Βρετανικής premium μάρκας, ιδανικό για εξορμήσεις πέρα από τα όρια του αστικού ιστού.

Δύο μονάδες κίνησης με συνολική ισχύ 220 ίππων προσφέρουν σπορ ευχάριστη οδήγηση εντός και εκτός δρόμου. Τους εμπρός τροχούς κινεί ένας 3κύλινδρος κινητήρας 125 ίππων, και τους πίσω τροχούς ένας ηλεκτροκινητήρας 95 ίππων. Το Mini Cooper SE Countryman ALL4 διακρίνεται χάρη στη μέγιστη πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια ακόμα και σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Με ηλεκτρική αυτονομία 51 χλμ, το Cooper SE Countryman ALL4 μπορεί επίσης να οδηγηθεί με σπορ στυλ σε αστικά περιβάλλοντα χωρίς εκπομπές ρύπων.

Η ειδική έκδοση αναδεικνύει τη στιβαρή εξωτερική σχεδίαση του Mini ALL4 με το νέο φινίρισμα Nanuq White και υπογραμμίζει το σπορ χαρακτήρα του Cooper SE Countryman ALL4. Στο χρώμα του αμαξώματος βάφονται το πλαίσιο της κάτω εισαγωγής αέρα, συμπεριλαμβανομένης της έξτρα προστατευτικής ποδιάς, τα ένθετα των αεροκουρτινών στον εμπρός προφυλακτήρα και τα πλαϊνά μαρσπιέ, καθώς και τα ένθετα των κατόπτρων και το κάτω ένθετο του πίσω προφυλακτήρα.

Η αντίθετη απόχρωση Frozen Blue Stone ενισχύει τη χαρακτηριστική εμφάνιση της ειδικής έκδοσης με γραφιστικές λεπτομέρειες. Τέσσερις διαγώνιες λωρίδες στην κάτω περιοχή κάθε πόρτας καθώς και τα ένθετα και το πλαίσιο των πλευρικών διακοσμητικών βάφονται σε αυτό το χρώμα.

Ένα γραφικό μοτίβο εμπνευσμένο από ένα ορεινό τοπίο στην ίδια απόχρωση δίνει επίσης το παρών στα πλαϊνά διακοσμητικά και στα πλαϊνά σκαλοπάτια και στις επενδύσεις των μαρσπιέ του Cooper SE Countryman ALL4 στην ειδική έκδοση Untamed Edition. Η επιγραφή «Untamed» κοσμεί τα πίσω πλαϊνά παράθυρα.

Στο εσωτερικό, το χαρακτηριστικό γραφικό με το ορεινό τοπίο κοσμεί επίσης τις διακριτικές καρφίτσες στο εξωτερικό τμήμα της πλάτης των καθισμάτων. Η φωτιζόμενη διακοσμητική επένδυση σε Frozen Bluestone φέρει το εντυπωσιακό μοτίβο του τοπίου. Σε πιο μακρινές διαδρομές, ένα πρόσθετο εφέ στον πίνακα οργάνων εμφανίζεται όταν πέφτει το σκοτάδι: η επιγραφή «Untamed» φωτίζεται επίσης εδώ σε νυχτερινό σχέδιο. Επιπλέον, από το Νοέμβριο του 2022, δύο νέα στοιχεία εξοπλισμού αναβαθμίζουν το εσωτερικό: Η προαιρετική, πανοραμική γυάλινη οροφή και η πρόσθετη επιλογή ηχείων HIFI της Harman Kardon.

Πλέον του σπορ δερμάτινου τιμονιού Nappa με την αποκλειστική επιγραφή του μοντέλου στην κάτω ακτίνα, η ειδική έκδοση ξεχωρίζει επίσης με μία διευρυμένη γκάμα εξοπλισμού. Πέρα από τους προβολείς LED με εκτεταμένες λειτουργίες, τα έξτρα Driving Modes και τη λειτουργία Connected Media, η γκάμα του στάνταρ εξοπλισμού επεκτείνεται τώρα με το Driving Assistant, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες λειτουργίες που βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια.